saskia van riel +31 6 181 910 61


basis, plus of relax behandeling

Pedicure aan huis Tilburg

Een BASIS* Behandeling van Pedicure Aan Huis Tilburg begint met het onderzoeken van de voeten, de nagels en de huid. De voeten worden gedesinfecteerd. De nagels worden op lengte en in vorm gebracht en de nagelomgeving wordt verzorgd.

Probleemgebieden worden behandeld zoals eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, ingegroeide teennagels verwijderden . Eventuele kloven, schimmelnagels en kalknagels worden behandeld. De voeten worden daarna ingesmeerd met een verzorgende voetcrème.

De RELAX*** Behandeling van Pedicure Aan Huis Tilburg is een Basis Pedicure behandeling + Scrub van Dode zeezout & Etherische oliën . Een warme en aangename verwenning voor de voeten.

De PLUS** Behandeling van Pedicure Aan Huis Tilburg is een Basis Pedicure behandeling + Handnagels Knippen & Vijlen.

Bekijk hier de Tarieven / Prijslijst van Pedicure Aan Huis Tilburg.

Voeten worden vaak vergeten. We krijgen eelt, ruwe plekjes, een likdoorn, kloven of een ingegroeide teennagel. Een pedicure behandeling biedt vaak uitkomst. Voorkomen is beter dan genezen.

Maak makkelijk gebruik van de Handdoekservice.

Pedicure Aan Huis Tilburg geeft indien gewenst een advies met betrekking tot schoenkeuze en voetverzorging afgestemd op je voeten..

Heb je een vraag ? Stuur een bericht.

Service & kwaliteit. Voetverzorging voor thuis, bedrijf of instelling. Regio Tilburg, Tilburg Reeshof, Goirle, Rijen, Berkel-Enschot en Loon op Zand.


provoet

Pedicure aan huis Tilburg

Gediplomeerd en Geregistreerd lid van branche-organisatie ProVoet

ProVoet Pedicure Tilburg.


pedicure aan huis tilburg

Pedicure aan huis Tilburg

You are here: HomeBehandeling
By Saskia van Riel